Montebelo Villas Logo

Телефон

+359888172323

Ел. поща

bookings@montebelo.bg

НАСТАНЯВАНЕ

Базата ни включва една голяма вила, в която са разположени 2 апартамента, 1 студио, 3 тройни стаи и 1 двойна стая. И за да е по-разнообразно настаняването, разполагаме за вас с общо 10 самостоятелни семейни вили. Помещенията са напълно оборудвани, за да направят престоя ви удобен и приятен.

Wi-Fi в стаите и общите части

Безплатен паркинг

Интерактивна телевизия

Самостоятелен санитарен възел

Мини
бар

Тераса/
Веранда

Климатична система

Wi-Fi в стаите и общите части

Безплатен
паркинг

Интерактивна телевизия

Самостоятелен санитарен възел

Мини
бар

Тераса/
Веранда

Климатична
система

Двойна стая

В комплекса се отдават 2 стаи за двама, в които са разположени двойно легло, самостоятелен санитарен възел, скай телевизия, безжичен интернет, климатик и тераса.

Макс 0 души

Площ: 22 m2

Двойна супериорна стая

В комплекса се отдават 2 стаи за до трима гости, в които са разположени едно двойно легло и едно единично легло, минибар, самостоятелен санитарен възел, скай телевизия, безжичен интернет, климатик и тераса.

Макс 0 души

Площ: 22 m2

Студио

В комплекса се отдава 1 студио за до трима гости, в които са разположени едно двойно легло и един разтегателен диван за един човек, хладилник, напълно оборудвана кухня с фурна, котлони и микровълнова печка, самостоятелен санитарен възел, скай телевизия, безжичен интернет и климатик.

Макс 0 души

Площ: 22 m2

Апартамент

В комплекса се отдава 1 апартамент за 4 гости, в които са разположени едно двойно легло и две единични легла, хладилник, самостоятелен санитарен възел, скай телевизия, безжичен интернет, климатик и тераса.

Макс 0 души

Площ: 22 m2

Апартамент делукс

В комплекса се отдава 1 студио за до трима гости, в които са разположени едно двойно легло и един разтегателен диван за един човек, хладилник, напълно оборудвана кухня с фурна, котлони и микровълнова печка, самостоятелен санитарен възел, скай телевизия, безжичен интернет, климатик и тераса.

Макс 0 души

Площ: 22 m2

Вила с една стая

В комплекса се отдават 3 самостоятелни вили за гости с едно помещение, което се състои от спалня, бокс кухня, оборудвана с хладилник, микровълнова фурна и кухненска посуда. Има малка маса за хранене със столове, климатик, както и една самостоятелен санитарен възел, оборудван с душ и безплатни санитарни принадлежности. Пред вилата има веранда с маса и пейка/столове/.

Макс 0 души

Площ: 28 m2

Вила с една спалня

В комплекса се отдават 2 самостоятелни вили за гости с едно отделно спално помещение. Вилата се състои от бокс кухня с трапезария, оборудвани с хладилник, микровълнова фурна и кухненска посуда. Има маса за хранене, канапе и климатик, както и самостоятелен санитарен възел, оборудван с душ и безплатни санитарни принадлежности. Пред вилата има веранда с маса и пейки.

Макс 0 души

Площ: 43 m2

Вила с две спални

В комплекса се отдават 5 самостоятелни вили за гости с две отделни спални. Вилата се състои от бокс кухня с трапезария, оборудвани с хладилник, микровълнова фурна и кухненска посуда. Има голяма маса за хранене, канапе и климатик, както и самостоятелен санитарен възел, оборудван с душ и безплатни санитарни принадлежности. Пред вилата има веранда с маса и пейки.

Макс 0 души

Площ: 51 m2