Ресторант

Ресторант

Ресторантът разполага с маси и столове за хранене на 55 гости. Залата разполага с 40″ LCD телевизор, както и озвучителна система.

Мястото е идеално за желаещите самостоятелно хранене за по-голяма група от хора. Тя е чудесна за празненства и събития, семейни събирания и дори бизнес срещи.

Осигурен е достъп до оборудвана кухня с всичко необходимо – микровълнова печка, фурна, двоен котлон, аспиратор, двойна мивка, хладилник/фризер, грил, фритюрник, електрическа кана, кафе машина, посуда и пространство за приготвяне на храната. Кухнята разполага с място за сядане и удобен достъп навън (напр. за кетъринг, ако бъде нает такъв).

Мястото, където ще прекарате незабравими мигове със семейство или приятели, със сигурност е верандата, която разкрива панорамна гледка към нашата градина. И през летните горещи дни със студен коктейл, и в топлите пролетни вечери с чаша вино, и в прохладните ранни сутрини с чаша топло кафе или чай, гледката и чистият въздух винаги успяват да успокоят напрежението, натрупано в ежедневието и да Ви заредят с нови сили и ведро настроение. Да релаксираш на верандата е една от най-големите радости, особено ако в удоволствието е включена и хубава книга. Верандата е оборудвана с градинска мебел и може да събере до 25 допълнителни гости.

  • Ресторантът е за самостоятелно ползване и приготвяне на храна.

Галерия


Наличност

Заето